Žvakė vyno butelyje

Kiekviena “Blue Sparrow” žvakė gaminama rankomis iš aukščiausios kokybės ingridientų.

330 gramų žvakė dega apie 60 valandų.

“Plum & Rhubarb” kvapas kupinas energingų vaisiškų juodosios slyvos ir šviežių rabarbarų natų. Taip pat, kvape rasite prinokusių kriaušių ir saldžių persikų užuominų.

Smulkiau

27,00 €

    Žvakėms naudojamas natūralus, ilgiau degantis sojų vaškas bei medvilniniai knatai be cinko ir švino. Šios žvakės pilstomos į iš vietinių restoranų surinktus ir perdirbtus vyno butelius. Kiekvienam vyno buteliui užkimšti naudojami natūralūs kamščiai, pagaminti iš viršutinio kamštinio ąžuolo žievės sluoksnio.

    ŽVAKĖS DEGINIMAS Kiekvieną kartą pries uždegant žvakę, dagtį patrumpinkite iki 5 mm. Žvakes deginkite tik ant lygaus, karščiui atsparaus paviršiaus. Norint, kad vaškas tirptų tolygiai, o stiklas neperkaistų, žvakės dagtis visuomet turi būti indelio centre. Nedeginkite žvakės ilgiau nei 4 valandas. Niekuomet negesinkite žvakės liepsnos vandeniu. Visuomet leiskite vaškui ištirpti iki pat stiklo sienelių, kad nesiformuotų vaško tunelis.